Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dobrze jest umieć piec i gotować, ja dziś upiekłam babeczki trochę inne niż zawsze bo z gotową masą makową, wyszły przepyszne nadają się na święta, imprezy i tym podobne. Myślę że spodoba wam się przepis i chętnie skorzystacie, jeśli wam się spodobają bardzo proszę o komentarz, pozdrawiam serdecznie.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40576
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 953
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 235
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3278
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40576
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 953
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 235
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3278
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki z opisu.
Dokładnie wymieszać łyżką do połączenia się składników.
Do foremki na babeczki ułożyć papierowe foremki, wlewać po 2 łyżki ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 35 minut do suchego patyczka, wyjąć z piekarnika ostudzić.
Następnie wyjąć z papierowych foremek ułożyć na dowolnym naczyniu i obsypać cukrem pudrem lub kto czym chce udekorować.
Polecam babeczki wyszły bardzo smaczne nie są suche lecz super wilgotne w środku.