Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewkowe babeczki z lukrem. Babeczki robi sie szybko i świetnie sprawdzają się w podróży np. jadąc na ferie lub wakacje.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19354
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19354
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Suche składniki wsypujemy do miski dodajemy pozostałe i mieszamy trzepaczką. Na koniec dodajemy pulpę z marchwi. Robimy to krótko. Mieszamy. Masą napełniamy papilotki do 3/4 wysokości. Pieczemy ok. 20-30 minut do suchego patyczka. Po wypieczeniu i ostudzeniu przygotować lukier o konstystencji gęstej śmietany. Polać babeczki. Na wierzch zetrzeć skórkę z pomarańczy.