Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewkowe babeczki z lukrem. Babeczki robi sie szybko i świetnie sprawdzają się w podróży np. jadąc na ferie lub wakacje.
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 437
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 437
Składniki
Suche składniki wsypujemy do miski dodajemy pozostałe i mieszamy trzepaczką. Na koniec dodajemy pulpę z marchwi. Robimy to krótko. Mieszamy. Masą napełniamy papilotki do 3/4 wysokości. Pieczemy ok. 20-30 minut do suchego patyczka. Po wypieczeniu i ostudzeniu przygotować lukier o konstystencji gęstej śmietany. Polać babeczki. Na wierzch zetrzeć skórkę z pomarańczy.