Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ważne aby jajka miały temperaturę pokojową .Mieszamy suche składniki w jednej misce ,a mokre składniki w drugiej misce .Mokre wlewamy do suchych produktów mieszamy łyżką do połączenia składników ,masa jest płynna więc przelewam do pojemnika (dozownika z dziubkiem )wtedy łatwiej nalewa się do papilotek na babeczki .Piekarnik nagrzany 160 st. Pieczemy ok. 20 minut i wyciągamy aby nie wysuszyć zbytnio ,najlepiej sprawdzić patyczkiem .Jak babeczki stygną robimy krem ,w misce miksera połączyć zimne składniki kremu i ubić na sztywno ,wstawić do lodówki na czas wystudzenia babeczek .