Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla dzieci jak i dużych łasuchów :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8805
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7612
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5202
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328402
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8805
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7612
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5202
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328402
Składniki
Gotujemy budyń wedle przepisu i studzimy. (możecie dodać 3 łyżki słodzika)
Płatki, rozgniecionego banana i masło orzechowe mieszamy ze sobą do połączenia składników i odstawiamy by płatki namiękły.
Wylepiamy spody w formie do muffinek lub w foremkach sylikonowych i pieczemy 15 min 180 stopni.
Gdy ostygnął, łyżką nakładamy budyń. Do tego delikatnie wpychamy dodatek.
Ubijamy białka z cukrem na sztywno i nakładamy na budyń z dodatkiem. Pieczemy 20 min 180 stopni.