Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla dzieci jak i dużych łasuchów :)
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Gotujemy budyń wedle przepisu i studzimy. (możecie dodać 3 łyżki słodzika)
Płatki, rozgniecionego banana i masło orzechowe mieszamy ze sobą do połączenia składników i odstawiamy by płatki namiękły.
Wylepiamy spody w formie do muffinek lub w foremkach sylikonowych i pieczemy 15 min 180 stopni.
Gdy ostygnął, łyżką nakładamy budyń. Do tego delikatnie wpychamy dodatek.
Ubijamy białka z cukrem na sztywno i nakładamy na budyń z dodatkiem. Pieczemy 20 min 180 stopni.