Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała rzecz a cieszy. Dla wielbicieli serników (czyli moich dzieci) jak znalazł, małe, idealne na piknik lub na grilla. W połączeniu z owocami sezonowymi smakują jeszcze lepiej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Formę do babeczek wyłożyć papilotkami (12 sztuk).
Masło zmiksować krótko z cukrem, dodać twaróg i jajka. Miksować wszystko ok. 5 minut. Następnie dodać budyń i kaszę mannę i wymieszać. Wrzucić czekoladowe kropelki. Masą napełnić papilotki (po brzegi) i piec ok. 35 minut. Po upieczeniu ostudzić. Smacznego :)