Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała rzecz a cieszy. Dla wielbicieli serników (czyli moich dzieci) jak znalazł, małe, idealne na piknik lub na grilla. W połączeniu z owocami sezonowymi smakują jeszcze lepiej.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5883
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5883
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Formę do babeczek wyłożyć papilotkami (12 sztuk).
Masło zmiksować krótko z cukrem, dodać twaróg i jajka. Miksować wszystko ok. 5 minut. Następnie dodać budyń i kaszę mannę i wymieszać. Wrzucić czekoladowe kropelki. Masą napełnić papilotki (po brzegi) i piec ok. 35 minut. Po upieczeniu ostudzić. Smacznego :)