Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznwe muffinki z jablkami i kruszonka , które rozpuszczaja sie w ustach. Dzieci uwielbiaja te babeczki, ile bym nie zrobiła, to zawsze jest mało
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2047
Składniki
Ze składników na kruruszonkę zagnieśc ciasto wstawić do lodówki na 30 minut.Suche składniki połączyc w misce, mokre składniki połączyć w drugiej misce , do mokrych wsypać suche składniki i zamieszać łyzką do połączenia się składników . piekarnik nagrzać do 180 stopni funkcja góra,dół.Do foremek na babeczki wkładamy część ciasta potem łyżeczkę prażonych jabłek następnie przykrywamy pozostałym ciastem. Na wierz posypać kruszonką. Pieczemy w 180 stopni przez 20 do 25 minut. Na ostudzone babeczki możemy posypać cukier puder. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale na Youtybe Mangiare u Ewki oraz do mojej ksiażki kulinarnej na smakerze