Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser na stół Wielkanocny.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na ciasto zagnieść na gładką masę, wykleić foremki babeczek cienko i upiec w temperaturze 180 stopni. Upieczone babeczki rozłożyć, do każdej dać na spód dowolny dżem. Wykonanie kremu: Wszystkie składniki oprócz mleka w proszku zagotować przez pięć minut, dobrze zamieszać i ostudzić. Do ciepłego kremu dodać mleko w proszku i dokładnie zmiksować. Krem nakładać do każdej babeczki szprycą i dekorujemy według swojego pomysłu.