Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z owocami i galaretką"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Przygotuj galaretkę, wystudź, wstaw do lodówki. na ciasto połącz, wyrób, wstaw do lodówki na godzinę. Winogrona umyj. Foremki wysmaruj masłem.
Ciasto rozwałkuj, wycinaj szklanką porcje, wylep nimi foremki, ponakłuwaj widelcem. Piecz w 180° C przez 15 minut. Ugotuj budyń, wypełnij nim babeczki, ułóż na wierzchu połówki winogron, polej tężejącą galaretką.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień