Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności dla każdego, smaczne i słodkie. Polewa rozpływa się w ustach w połączeniu z bezą! Pychota!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456789
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1217
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2090
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456789
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1217
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2090
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 504
Składniki
Ciasto: Z maki, żółtek, cukru pudru, margaryny robimy ciasto. Chłodzimy 60 minut w lodówce. Rozwałkowujemy i wycinamy babeczki. Dajemy po troszku do każdej piany i po jednej wiśni. Pieczemy w 180 stopniach do 20 minut. Piana: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrami. Polewa: Margarynę, miód, cukier rozpuszczamy i polewamy chłodne babeczki.