Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności dla każdego, smaczne i słodkie. Polewa rozpływa się w ustach w połączeniu z bezą! Pychota!
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 102
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 38
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 36
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 28
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 102
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 38
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 36
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 28
Składniki
Ciasto: Z maki, żółtek, cukru pudru, margaryny robimy ciasto. Chłodzimy 60 minut w lodówce. Rozwałkowujemy i wycinamy babeczki. Dajemy po troszku do każdej piany i po jednej wiśni. Pieczemy w 180 stopniach do 20 minut. Piana: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrami. Polewa: Margarynę, miód, cukier rozpuszczamy i polewamy chłodne babeczki.