Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1929
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1624
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem, dalej miksując dodać olej. Kiedy wszystkie składniki się wymieszają wrzucić pokrojone w średnią kostkę jabłka. Wymieszać łyżką. Ciasto wlać do formy wysypanej bułką tartą o wymiarach ok. 12cm x 40cm. Piec ok. 60 min. w temp. 180°C.
SMACZNEGO