Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie puchowa,nie piaskowa a rumowa...:)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7316
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5008
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328006
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7316
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5008
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328006
Składniki
Ucieramy miękką margarynę z cukrem i całymi jajkami, dodajemy cukier wanilinowy,rum i sól. Następnie wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Ciasto podzielić na dwie części.Do jednej dodać kakao i mleko,wymieszać.Do drugiej części dodać budyń i jogurt, startą czekoladę ,wszystko wymieszać.Wyłożyć jasne ciasto do foremki ,następnie ciemne . Piec w temp.180 stopni przez 45-50 min. Polewa czekoladowa: 125 ml śmietany 30% podgrzać i dodać tabliczke czekolady,gorzkiej lub mlecznej...mieszamy do rozpuszczenia czekolady.