Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przy kawie i nie tylko
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1169
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 83
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3326
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1169
Składniki
Białka ubić z cukrem.Proszek rozpuścić w mleku, margarynę roztopić. Do ubitych białek dodać mąkę,delikatnie wymieszać i dalej dodawać resztę składników delikatnie mieszając.Ciasto piec około 45 min w temp. 180 stopni