Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przy kawie i nie tylko
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 333
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 56
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1201
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 333
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 56
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1201
Składniki
Białka ubić z cukrem.Proszek rozpuścić w mleku, margarynę roztopić. Do ubitych białek dodać mąkę,delikatnie wymieszać i dalej dodawać resztę składników delikatnie mieszając.Ciasto piec około 45 min w temp. 180 stopni