Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, puszysta babka wielaknocna
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 925
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4557
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1182
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 528
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 925
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4557
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1182
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 528
Składniki
Cukier puder, cukier waniliowy i miękkie masło ucieramy na puszystą masę.
Podczas ucierania dodawać stopniowo żółtka.
Następnie nie przerywając ucierania dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ubić pianę z białek.
Połączyć masę z pianą z białek.
Formę z kominem wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Przełożyć ciasto.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 - 60 minut.