Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, puszysta babka wielaknocna
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44441
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 186
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 157
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44441
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 186
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 157
Składniki
Cukier puder, cukier waniliowy i miękkie masło ucieramy na puszystą masę.
Podczas ucierania dodawać stopniowo żółtka.
Następnie nie przerywając ucierania dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ubić pianę z białek.
Połączyć masę z pianą z białek.
Formę z kominem wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Przełożyć ciasto.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 - 60 minut.