Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka z białą czekoladą, polana również białą czekoladą i posypana kolorową posypką do ciasta.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4531
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12275
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6960
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4531
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12275
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6960
Składniki
W rondelku umieść masło, czekoladę i mleko, podgrzej do rozpuszczenia. Jajka ubij z cukrem do białości, dodaj wystudzone masło z czekoladą oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj i przełóż do keksówki. Piec w temperaturze 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu polej czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i posyp posypką.