Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka z białą czekoladą, polana również białą czekoladą i posypana kolorową posypką do ciasta.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
W rondelku umieść masło, czekoladę i mleko, podgrzej do rozpuszczenia. Jajka ubij z cukrem do białości, dodaj wystudzone masło z czekoladą oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj i przełóż do keksówki. Piec w temperaturze 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu polej czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i posyp posypką.