Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca babka bez pieczenia z kolorowych galaretek idealna na upalne dni lub jako dodatek do lodów lub deserów.Możesz użyć dowolnych smaków galaretek .
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 140
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 140
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Składniki
Galaretki przygotuj według przepisu na opakowaniu ,w odstępach czasu żeby lekko stężały.
Przygotuj formę silikonową z kominem na babkę.Na dno wlej galaretkę brzoskwiniową, wstaw do lodówki. Następnie tężejącą galaretkę winogronową, wstaw do lodówki, na nią wylej malinową ,w staw do lodówki na koniec galaretkę cytrynową całość wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.
Galaretki wlewaj do foremki tężejące w odstępach czasu i wstawiaj do lodówki.Jeśli galaretki będą płynne to przenikną jedna w drugą.
Babkę galaretkową podawaj sama lub z dodatkiem bitej śmietany, lodów czy owoców.