Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3060
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 537
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3060
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 537
Składniki
Cukier utrzec z żółtkami do białości, dodac mąkę, roztopioną margarynę, budynie i proszek. Na koniec dodac ubitą pianę z białek i delikatnie wymieszac. Wylac do prodiża wyłożonego papierem do pieczenia, powtykac jabłka. Piec 35-45 minut. Smacznego.