Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysta i wilgotna babka polecam wypróbować koniecznie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1692
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 634
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3808
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9918
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2563
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1692
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 634
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3808
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj majonez oraz przesiane mąki z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej babkę i piec około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka. Po upieczeniu i wystudzeniu polej czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej ze śmietaną.