Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, szybko się przygotowuje, nie jest sucha
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13557
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13557
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Składniki
Białka ubić następnie dodać cukier i ubijać aż się rozpuści. Dodawać stopniowo żółtka, później po trochu przesiane mąki z proszkiem i olejek. Majonez dodać na końcu. Ostrożnie, dokładnie wymieszać. Piec 35-45 minut w 180 stopniach C