Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babki z otrębami"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 156
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 156
Składniki
Pokrojony rabarbar uduś z cukrem, aż puści sok. Natłuść i wysyp bułką 5 foremek. Wymieszaj osobno suche i mokre. Połącz, dodaj rabarbar. Ciasto wlej do foremek. Piecz w 180oC ok. 25 min. Sprawdź, nakłuwając patyczkiem – powinien być suchy.Źródło: Świat kobiety