Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja bajaderka to połączenie różnych skrawków i resztek ciast. Wyszło smacznie i ciekawie.Serdecznie polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 133
Składniki
Ciasta dać do miski i rozgnieść ręką. Dodać pozostałe składniki i dobrze wszystko wyrobić ręką. Masę wyłożyć na wafel i wyrównać łyżką moczoną w gorącej wodzie. Przykryć drugim waflem ,pokroić na kwadraty i delektować się pysznym smakiem. Smacznego życzę!