Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi kawałek ciasta Kolory jesieni" dołożyłam herbatniki i inne produkty,wyszły rozpływające się w ustach i pachnące rumem bajaderki.Polecam tak wykorzystać ciasta,które się przejadły lub jest ich za mało by pokroić dla gości.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 45
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 45
Składniki
Morele pokroić na mniejsze części i wraz z rodzynkami zalać na 5 min.rumem. Ciasto rozgnieść wraz z herbatnikami w dłoniach. Dodać kakao,morele i rodzynki wraz z rumem i dobrze wyrobić masę. Nawilżonymi rękoma formować kulki ,obsypać wiórkami kokosowymi i gotowe dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!