Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 71 Ocena: 962
Dodano: 06.11.2020
Odsłon: 257
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Banany obieramy ze skóry.
Przekrawamy wzdłuż na pół.
Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy miód.
Całość mieszamy i podgrzewamy ok 1-2 min.
Następnie na powstały sos wykładamy banany i obsmażamy z obu stron (robimy to bardzo delikatnie), do czasu kiedy banany zmiękną.
Gotowe banany delikatnie przekładamy na talerze, polewamy pozostałym sosem i posypujemy cynamonem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

SprytnaChochla 09 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Super - prosto, szybko i pysznie1 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 07 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz