Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bananowa Fantazja Idealny przepis na popołudniowe spotkanie ze znajomymi Przygotowanie: Śmietanę kremówke ubijamy wraz z suchymi skladnikami mikserem na srednich obrotach 5 minut a pod koniec dodajemy pokruszony ser bialy I ubijamy nastepne 5 minut do wymieszania skladnikow Nastepnie warstwami ukladamy herbatniki nasaczone kawa, masę serową i plasterki bananów aż do wykonczenia skladnikow powinny wyjsc 2 warswy nastepnie nasz deser wkladamy na 1 godzinę do lodówki po Upływie tego czasu nasz deser jest gotowy do spożycia. Bon Apettite! ;)
foremka do pieczeczenia okragra 24 cm średnicy, mikser, Plastikowe 2 Miski do mieszania składników
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4345
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30286
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4345
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30286
Składniki
Przygotowanie: Śmietanę kremówke ubijamy wraz z suchymi skladnikami mikserem na srednich obrotach 5 minut a pod koniec dodajemy pokruszony ser bialy I ubijamy nastepne 5 minut do wymieszania skladnikow Nastepnie warstwami ukladamy herbatniki nasaczone kawa, masę serową i plasterki bananów aż do wykonczenia skladnikow powinny wyjsc 2 warswy nastepnie nasz deser wkladamy na 1 godzinę do lodówki po Upływie tego czasu nasz deser jest gotowy do spożycia. Bon Apettite! ;)