Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciacho dla moich dzieciaków. I świetny sposób na dojrzałe banany.
forma 30x40 cm, mikser, miska
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13362
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Banany zmiksować lub dobrze rozgnieść widelcem. Odstawić.
Czekoladę połamać i razem z masłem roztopić w garnku, dodać cukier i podgrzewać aż cukier się rozpuści.
Do masy czekoladowo-maślanej dodać pozostałe składniki i całość dokładnie zmiksować. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 20 minut. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i ostudzić w formie. Smacznego :)