Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bananowe kostki"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Rodzynki i pokruszone drobno orzechy namocz w wodzie. Zmiksuj banana z miodem, masłem orzechowym i sokiem jabłkowym. Dosyp płatki owsiane oraz namoczone i osączone z wody orzechy i rodzynki.
Wymieszaj wszystko łyżką i przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia foremki. Wyrównaj masę. Piecz 25 minut w temperaturze 180°C. Gdy przestygną, pokrój w kostkę, powkładaj od papilotek.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Marzena Przeorska mieszka w Warszawie</strong>Źródło: Dobry Tydzień