Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek do popołudniowej kawki, polecam ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Dojrzałe banany rozgnieść dokładnie widelcem. Masło stopić, lekko ostudzić dodać do bananów, tak samo jak jaja i cukier, wymieszać. Następnie dodać mąkę, proszek i sodę i wymieszać ręcznie :)
Nakładać do papilotek do 3/4 wysokości. Piec w temp. 175 stopni przez ok. 20-25 min.
Z czekolady i śmietanki przygotować polewę (rozpuścić oba składniki w kąpieli wodnej).
Przestudzone muffinki ozdobić polewą. Smacznego!