Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki dodatek do popołudniowej kawki, polecam ;)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 529
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 524
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 529
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 524
Składniki
Dojrzałe banany rozgnieść dokładnie widelcem. Masło stopić, lekko ostudzić dodać do bananów, tak samo jak jaja i cukier, wymieszać. Następnie dodać mąkę, proszek i sodę i wymieszać ręcznie :)
Nakładać do papilotek do 3/4 wysokości. Piec w temp. 175 stopni przez ok. 20-25 min.
Z czekolady i śmietanki przygotować polewę (rozpuścić oba składniki w kąpieli wodnej).
Przestudzone muffinki ozdobić polewą. Smacznego!