Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie ochotę na jakiś pyszny, "bezcukrowy" deser, to dobrze trafiliście. To było bardzo dobre posunięcie. Rozpisywać i roztrząsać nie będę. Musicie sami skosztować. Polecam ja, Arek Gie
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3009
Polecam.
Odsłon: 1785
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3009
Polecam.
Odsłon: 1785
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Banany obieramy ze skórki, kroimy na mniejsze kawałki, razem z jajkami miksujemy na gładką papkę. Dodajemy mleko i wodę, łączymy z bananowo-jajeczną pulpą, stopniowo dodając mąkę. Dokładnie wymieszaną masę smażymy na małej patelni, lekko muśniętej olejem kokosowym.