Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie ochotę na jakiś pyszny, "bezcukrowy" deser, to dobrze trafiliście. To było bardzo dobre posunięcie. Rozpisywać i roztrząsać nie będę. Musicie sami skosztować. Polecam ja, Arek Gie
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 238
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Składniki
Banany obieramy ze skórki, kroimy na mniejsze kawałki, razem z jajkami miksujemy na gładką papkę. Dodajemy mleko i wodę, łączymy z bananowo-jajeczną pulpą, stopniowo dodając mąkę. Dokładnie wymieszaną masę smażymy na małej patelni, lekko muśniętej olejem kokosowym.