Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące owocami ciasto do którego każdy będzie chętnie wracał.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 497
Składniki
Morele, żurawinę przepłukać gorącą wodą , morele pokroić na drobno. Masło rozpuścić. Banany obrać, rozgnieść widelcem. Mąkę przesiać, wymieszać z sodą i proszkiem do pieczenia.
Jajka wybić , dodać cukier ubić na puszysto, dodać banany i ucierać dalej , dodawać produkty sypkie i dalej ucierać, dodać masło, ucierać na jednolitą masę, dodać morele i żurawinę, wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 170 stopni.
Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto, wstawić i piec 50 minut lub do suchego patyczka.
Jak kto woli można polać polewą, posypać cukrem pudrem, podzielić na porcje.