Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1435
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1435
Składniki
Mąkę , sodę i sól mieszamy razem i odstawić na bok , W rondelku rozpuścić masło, rozgnieść widelcem banany
W dużym naczyniu wymieszać roztopione masło , banany rozgniecione ,z cukrem i jajkami .
Na koniec dodać mieszankę z mąki , sody , i pokrojoną drobną czekoladę , mieszamy do połączenia.
Foremkę do ciasta o wymiarach 33/14 wyłożyć papierem do pieczenia, przekładamy do formy ciasto, pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 50 minut , do suchego patyczka. Smacznego.