Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1226
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5753
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18357
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1226
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5753
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18357
Składniki
Mąkę , sodę i sól mieszamy razem i odstawić na bok , W rondelku rozpuścić masło, rozgnieść widelcem banany
W dużym naczyniu wymieszać roztopione masło , banany rozgniecione ,z cukrem i jajkami .
Na koniec dodać mieszankę z mąki , sody , i pokrojoną drobną czekoladę , mieszamy do połączenia.
Foremkę do ciasta o wymiarach 33/14 wyłożyć papierem do pieczenia, przekładamy do formy ciasto, pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 50 minut , do suchego patyczka. Smacznego.