Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30949
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3650
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4779
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30949
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3650
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4779
Składniki
Mąkę , sodę i sól mieszamy razem i odstawić na bok , W rondelku rozpuścić masło, rozgnieść widelcem banany
W dużym naczyniu wymieszać roztopione masło , banany rozgniecione ,z cukrem i jajkami .
Na koniec dodać mieszankę z mąki , sody , i pokrojoną drobną czekoladę , mieszamy do połączenia.
Foremkę do ciasta o wymiarach 33/14 wyłożyć papierem do pieczenia, przekładamy do formy ciasto, pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 50 minut , do suchego patyczka. Smacznego.