Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest suche, można je przechowywać do kilku dni w lodówce- a im dłużej stoi tym jest smaczniejsze
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Składniki
W mikserze połączyć cukier i olej
Dodać jajka- ubijać 1 minutę
Mąkę wymieszać z proszkiem i sodą i połowę dodać do miksera- ubijać 1 minutę
Dodać pokrojone banany i resztę mąki - ubijać 3 minuty
Dodać rodzynki i orzechy- wymieszać łopatką
Przelać do wysmarowanej i wysypanej mąką formy, ja robię to na papierze do pieczenia Piec 90 min w temp. 160*C
Przepis pochodzi z mojego bloga o gotowaniu http://taniegotowanielehannyy.blogspot.com/2011/11/bananowiec.html