Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i szybkie ciasto. To jedna z prostszych wersji Bananowca jakie robimy z moją córką Sylwią.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 693
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2264
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 693
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2264
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Składniki
Galaretki przygotować w dwóch osobnych szklankach z połowy ilości wody podanej na opakowaniu. Obrać Banany i rozgnieść widelcem. Miękkie masło utrzeć z pudrem na puch, dodać żółtka i banany. Na koniec wlać jedną wystudzoną galaretkę. Herbatniki namoczyć w letnim mleku, ułożyć w blaszce. Na herbatniki wylać ciasto bananowe. Ciasto lekko schłodzić , potem zalać drugą galaretką, schłodzić. Na wierzch drobna dekoracja ze świeżych owoców