Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszny, niesamowicie pachnący i niesamowicie wilgotny chlebek bananowy według Jonniego. Szczerze polecam
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11968
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 885
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11968
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 885
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Składniki
Zacznij od utarcia na gładką masę cukru i masła. Dodaj rozmącone jajka i rozgniecione banany. Dobrze wymieszaj. W osobnej misce przesiej mąkę, sodę i sól. Dodaj do miski z mokrymi składnikami. Dodaj ekstrakt z wanilii. Wylej masę na wysmarowaną masłem podłużną foremkę. Piecz w 175stopniach C przez około 60minut. ENJOY THE FOOD