Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszny, niesamowicie pachnący i niesamowicie wilgotny chlebek bananowy według Jonniego. Szczerze polecam
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Zacznij od utarcia na gładką masę cukru i masła. Dodaj rozmącone jajka i rozgniecione banany. Dobrze wymieszaj. W osobnej misce przesiej mąkę, sodę i sól. Dodaj do miski z mokrymi składnikami. Dodaj ekstrakt z wanilii. Wylej masę na wysmarowaną masłem podłużną foremkę. Piecz w 175stopniach C przez około 60minut. ENJOY THE FOOD