Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pyszny, niesamowicie pachnący i niesamowicie wilgotny chlebek bananowy według Jonniego. Szczerze polecam
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Zacznij od utarcia na gładką masę cukru i masła. Dodaj rozmącone jajka i rozgniecione banany. Dobrze wymieszaj. W osobnej misce przesiej mąkę, sodę i sól. Dodaj do miski z mokrymi składnikami. Dodaj ekstrakt z wanilii. Wylej masę na wysmarowaną masłem podłużną foremkę. Piecz w 175stopniach C przez około 60minut. ENJOY THE FOOD