Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny deser na upalne lato.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Do pojemnika do miksowania wrzuciłam pokrojonego banana, 200 ml jogurtu greckiego, kilka kropel aromatu wanilinowego i łyżeczkę miodu. W młynku do kawy drobno zmieliłam 10 migdałów. Dodałam do jogurtu. Składniki należy miksować blenderem wtłaczając jak najwięcej powietrza, aby utworzyły jednolity, lekki mus. Odstawić do lodówki na minimum godzinę. Gotowy mus posypać lekko zmielonymi migdałami.