Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny deser na upalne lato.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13644
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Składniki
Do pojemnika do miksowania wrzuciłam pokrojonego banana, 200 ml jogurtu greckiego, kilka kropel aromatu wanilinowego i łyżeczkę miodu. W młynku do kawy drobno zmieliłam 10 migdałów. Dodałam do jogurtu. Składniki należy miksować blenderem wtłaczając jak najwięcej powietrza, aby utworzyły jednolity, lekki mus. Odstawić do lodówki na minimum godzinę. Gotowy mus posypać lekko zmielonymi migdałami.