Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 896
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1816
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6354
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 896
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1816
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6354
Składniki
Obie mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia. Dodać żółtka, cukier waniliowy, wiórki kokosowe i taką ilość wody, by powstało gęste ciasto naleśnikowe. Odstawić je na 5 minut.
Banany obrać, przekroić wzdłuż, obtoczyć w cieście. Smażyć je na gorącym oleju na brązowy kolor. Banany udekorować bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi.