Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deser, pyszne połączenie smaków i łatwość w przygotowaniu – polecam!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3917
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19875
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3000
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4187
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3917
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19875
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3000
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4187
Składniki
Blaszkę wykładamy pergaminem lub folią. Banany obieramy, kroimy na pół i nabijamy na długie wykałaczki. Układamy na blasze i wkładamy na 15 min.do zamrażalnika. W tym czasie czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Banany otaczamy w czekoladzie trzymając za wykałaczki, a następnie otaczamy w orzechach. Wkładamy na ok. 30 min. do zamrażalnika. Gotowe!