Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deser, pyszne połączenie smaków i łatwość w przygotowaniu – polecam!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35725
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6024
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35725
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1214
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6024
Składniki
Blaszkę wykładamy pergaminem lub folią. Banany obieramy, kroimy na pół i nabijamy na długie wykałaczki. Układamy na blasze i wkładamy na 15 min.do zamrażalnika. W tym czasie czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Banany otaczamy w czekoladzie trzymając za wykałaczki, a następnie otaczamy w orzechach. Wkładamy na ok. 30 min. do zamrażalnika. Gotowe!