Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deser, pyszne połączenie smaków i łatwość w przygotowaniu – polecam!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3827
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 45
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3309
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3827
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 45
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3309
Składniki
Blaszkę wykładamy pergaminem lub folią. Banany obieramy, kroimy na pół i nabijamy na długie wykałaczki. Układamy na blasze i wkładamy na 15 min.do zamrażalnika. W tym czasie czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Banany otaczamy w czekoladzie trzymając za wykałaczki, a następnie otaczamy w orzechach. Wkładamy na ok. 30 min. do zamrażalnika. Gotowe!