Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deser, pyszne połączenie smaków i łatwość w przygotowaniu – polecam!
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1572
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 163
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1572
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 163
Składniki
Blaszkę wykładamy pergaminem lub folią. Banany obieramy, kroimy na pół i nabijamy na długie wykałaczki. Układamy na blasze i wkładamy na 15 min.do zamrażalnika. W tym czasie czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Banany otaczamy w czekoladzie trzymając za wykałaczki, a następnie otaczamy w orzechach. Wkładamy na ok. 30 min. do zamrażalnika. Gotowe!