Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deser, pyszne połączenie smaków i łatwość w przygotowaniu – polecam!
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1305
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 239
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 33
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1305
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 239
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 33
Składniki
Blaszkę wykładamy pergaminem lub folią. Banany obieramy, kroimy na pół i nabijamy na długie wykałaczki. Układamy na blasze i wkładamy na 15 min.do zamrażalnika. W tym czasie czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Banany otaczamy w czekoladzie trzymając za wykałaczki, a następnie otaczamy w orzechach. Wkładamy na ok. 30 min. do zamrażalnika. Gotowe!