Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 432
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 78
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 106
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 432
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 78
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 106
Składniki
MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM,CUKREM WANILINOWYM I SOLĄ NA PUSZYSTA MASĘ
CAŁY CZS UCIERAJAC DODAWAĆ O 1 JAJU
DOSYPAĆ PRZESIANĄ MĄKĘ I PROSZEK DO PIECZENIA.
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ DODAĆ DOCIASTA, WYMIESZAĆ
FORMĘ DO BARANKA POSMAROWAĆ MASŁEM,OBSYPAĆ MĄKĄ.
CIASTO PRZEŁOŻYC DO BLASZKI.
PIEC 40 MIN. W TEMP.200
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA.