Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1815
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14456
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19536
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1815
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14456
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19536
Składniki
MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM,CUKREM WANILINOWYM I SOLĄ NA PUSZYSTA MASĘ
CAŁY CZS UCIERAJAC DODAWAĆ O 1 JAJU
DOSYPAĆ PRZESIANĄ MĄKĘ I PROSZEK DO PIECZENIA.
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ DODAĆ DOCIASTA, WYMIESZAĆ
FORMĘ DO BARANKA POSMAROWAĆ MASŁEM,OBSYPAĆ MĄKĄ.
CIASTO PRZEŁOŻYC DO BLASZKI.
PIEC 40 MIN. W TEMP.200
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA.