Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1094
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 146
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 422
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1094
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 146
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 422
Składniki
MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM,CUKREM WANILINOWYM I SOLĄ NA PUSZYSTA MASĘ
CAŁY CZS UCIERAJAC DODAWAĆ O 1 JAJU
DOSYPAĆ PRZESIANĄ MĄKĘ I PROSZEK DO PIECZENIA.
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ DODAĆ DOCIASTA, WYMIESZAĆ
FORMĘ DO BARANKA POSMAROWAĆ MASŁEM,OBSYPAĆ MĄKĄ.
CIASTO PRZEŁOŻYC DO BLASZKI.
PIEC 40 MIN. W TEMP.200
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA.