Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki. Warto spróbować :)
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 37
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 203
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 86
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 37
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 203
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 86
Składniki
Migdały wysypać do rondelka, sparzyć i pozostawić w wodzie na kilka minut. Odsączyć. Ostudzić i zdjąć z każdego skórkę.
Migdały pokroić w słupki lub na kawałki. Świeży imbir obrać i zetrzeć na tarce.
Masło rozpuścić z miodem i cukrem. Mieszać, aż cukier się rozpuści. Wsypać migdały, imbir - gotować około 5 minut, cały czas mieszając.
Gorącą masę wlać na blachę wyłożoną pergaminem. Gdy masa przestygnie, pokroić ją w prostokąty, odstawić do wystudzenia.
Czekoladę połamać na kawałki i stopić. Batoniki zanurzać do połowy w czekoladzie.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Desery
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Desery
Szarlotka sypana
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Masz ochotę na coś słodkiego? Trudno o bardziej wiosenny deser niż ciasto maś...
Odsłon: 699
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Kto lubi ciasta drożdżowe ? mam dziś dla was fajny przepis który wymyśliłam s...
Odsłon: 47