Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne batoniki. Warto spróbować :)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 205
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4856
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4784
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44741
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 378
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 205
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4856
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4784
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44741
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 378
Składniki
Migdały wysypać do rondelka, sparzyć i pozostawić w wodzie na kilka minut. Odsączyć. Ostudzić i zdjąć z każdego skórkę.
Migdały pokroić w słupki lub na kawałki. Świeży imbir obrać i zetrzeć na tarce.
Masło rozpuścić z miodem i cukrem. Mieszać, aż cukier się rozpuści. Wsypać migdały, imbir - gotować około 5 minut, cały czas mieszając.
Gorącą masę wlać na blachę wyłożoną pergaminem. Gdy masa przestygnie, pokroić ją w prostokąty, odstawić do wystudzenia.
Czekoladę połamać na kawałki i stopić. Batoniki zanurzać do połowy w czekoladzie.