Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wersja bez ulepszaczy i szkodliwych składników popularnych batoników.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23042
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1002
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23042
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1002
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104848
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Płatki owsiane delikatnie rozdrobnić blenderem i przełożyć do miski. Dodać rodzynki, żurawinę, posiekane orzechy ziemne oraz laskowe, sezam, płatki migdałowe i kakao. Następnie dodać miód i roztopiony olej kokosowy.
Banany obrać, rozdrobnić blenderem i dodać do masy owsianej. Całość dokładnie wymieszać.
Formę do pieczenia o wymiarach 25 cm x 25 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć masę owsianą. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni. Po ostudzeniu pokroić na prostokątne batoniki.