Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała przekąska ; Sztuka to 150 kilokalorii
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 785
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1852
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 785
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1852
Składniki
Daktyle zanurz w gorącej kąpieli (we wrzątku )na 15 min , odsącz i rozdrobnij blenderem na gładki mus (jeśli będzie bardzo gęsty dodaj troszkę wody ) . Banany rozgnieć . Truskawki i żurawinę posiekaj .
Do miski wsyp płatki owsiane a następnie wszystkie wcześniej przygotowane owoce oraz pestki słonecznika i cynamon .
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia a następnie umieść w niej masę i rozsmaruj mocno przyciskając do dna foremki.
Do rozgrzanego piekarnika do 180 st .C , włóż foremkę z masą i piecz 30-35 min. Po tym czasie uchyl drzwiczki piekarnika aby masa powoli stygła . Po wystygnięciu pokrój na mniejsze kawałki