Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała przekąska ; Sztuka to 150 kilokalorii
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Daktyle zanurz w gorącej kąpieli (we wrzątku )na 15 min , odsącz i rozdrobnij blenderem na gładki mus (jeśli będzie bardzo gęsty dodaj troszkę wody ) . Banany rozgnieć . Truskawki i żurawinę posiekaj .
Do miski wsyp płatki owsiane a następnie wszystkie wcześniej przygotowane owoce oraz pestki słonecznika i cynamon .
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia a następnie umieść w niej masę i rozsmaruj mocno przyciskając do dna foremki.
Do rozgrzanego piekarnika do 180 st .C , włóż foremkę z masą i piecz 30-35 min. Po tym czasie uchyl drzwiczki piekarnika aby masa powoli stygła . Po wystygnięciu pokrój na mniejsze kawałki