Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Batoniki są wegańskie i chrupiące za sprawą posiekanych orzeszków ziemnych. Nie są zbyt słodkie.
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 388
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 388
Składniki
Masło lekko podgrzać, dodać masę krówkową, posiekane orzeszki i mąkę kokosową. Wymieszać łyżką. Zwykły prostokątny pojemnik plastikowy, taki który służy nam na śniadanie do pracy, wykładamy w całości papierem do pieczenia. Przekładamy do niego masę i wkładamy do lodówki na całą noc. Następnie kroimy i dekorujemy roztopioną czekoladą.