Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Batoniki są wegańskie i chrupiące za sprawą posiekanych orzeszków ziemnych. Nie są zbyt słodkie.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Masło lekko podgrzać, dodać masę krówkową, posiekane orzeszki i mąkę kokosową. Wymieszać łyżką. Zwykły prostokątny pojemnik plastikowy, taki który służy nam na śniadanie do pracy, wykładamy w całości papierem do pieczenia. Przekładamy do niego masę i wkładamy do lodówki na całą noc. Następnie kroimy i dekorujemy roztopioną czekoladą.