Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20266
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20266
Składniki
Czekoladę roztopić w gorącej kąpieli wodnej. Wymieszać z żurawiną (pozostawić około 2 - 3 łyżek na wierzch). Formę do keksa wyścielić przeźroczystą folią. Wyłożyć masę, wyrównać powierzchnię i posypać odłożoną żurawiną. Udekorować lukrem. Wstawić do lodówki na około 60 minut. Pokroić na małe kawałki lub większe batoniki.