Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne batony brownie bez mąki i dodatku białego cukru. Doskonała i przepyszna propozycja na świetny dodatek do kawy. I jeszcze jedna zaleta – te batony przygotujesz w 30 minut :)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10074
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2700
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1837
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 698
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3933
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10074
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2700
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1837
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 698
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3933
Składniki
Czekoladę i masło rozpuszczam w rondelku i odstawiam do przestygnięcia. Jajka ubijam mikserem z erytrolem. Do masy jajecznej dodaję rozpuszczoną czekoladę z masłem i ponownie miksuję. Do masy dodaję mielone orzechy i całość mieszam łopatką. Na koniec dodaję bakalie i całość ponownie mieszam łopatką. Blaszkę 30 cm x 25 cm wykładam papierem do pieczenia, przelewam ciasto i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piekę 15 minut. Następnie wyciągam blaszkę z piekarnika i odstawiam do całkowitego wystygnięcia. Na koniec kroję ciasto w dowolnej wielkości batony. Batony brownie gotowe. Smacznego :)