Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne batony brownie bez mąki i dodatku białego cukru. Doskonała i przepyszna propozycja na świetny dodatek do kawy. I jeszcze jedna zaleta – te batony przygotujesz w 30 minut :)
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 201
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 692
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4499
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 201
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 692
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4499
Składniki
Czekoladę i masło rozpuszczam w rondelku i odstawiam do przestygnięcia. Jajka ubijam mikserem z erytrolem. Do masy jajecznej dodaję rozpuszczoną czekoladę z masłem i ponownie miksuję. Do masy dodaję mielone orzechy i całość mieszam łopatką. Na koniec dodaję bakalie i całość ponownie mieszam łopatką. Blaszkę 30 cm x 25 cm wykładam papierem do pieczenia, przelewam ciasto i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piekę 15 minut. Następnie wyciągam blaszkę z piekarnika i odstawiam do całkowitego wystygnięcia. Na koniec kroję ciasto w dowolnej wielkości batony. Batony brownie gotowe. Smacznego :)