Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 337
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3771
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1296
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 337
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3771
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1296
Składniki
Nagrzej piekarnik do 160 stopni. Średnią blachę wyłóż papierem do pieczenia.
Wsyp do dużej miski suche składniki. W rondlu podgrzej mleko cały czas mieszając. Przelej ciepłe mleko do suchych składników i dokładnie wymieszaj.
Masę owsianą przełóż do blachy. Za pomocą kawałka papieru do pieczenia dociśnij masę owsianą do dna. Blaszkę umieść w piekarniku. Piecz ok 20-25 min Pamiętaj! Porcjujemy dopiero po całkowitym wystudzeniu.