Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezowe koszyczki to rewelacyjny i smaczny pomysł na dekorację świątecznego stołu
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 22
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20375
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 363
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 22
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20375
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 363
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Pod koniec ubijania dodać przesiany cukier puder i cukier waniliowy
Masę przełożyć do szprycki (albo do foliowej torebki, po czym odciąć jej róg). Na wysmarowaną tłuszczem i wyłożoną papierem blachę wyciskać ciastka w kształcie ślimaków, z wysokim brzegiem
Piec je w letnim piekarniku, aż będą całkiem suche. Do "koszyczków" włożyć kolorowe jajeczka z cukru