Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, biały sernik na spodzie z czekoladowych ciasteczek.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1873
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1873
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14629
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Składniki
Markizy pokruszyć blenderem. Masło roztopić i wymieszać z ciastkami. Masę przełożyć do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy, dobrze przycisnąć i wstawić do lodówki.
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Serek, twaróg i śmietanę wymieszać z cukrem i cukrem waniliowym. Pojedynczo dodawać jajka, na końcu dodać mąkę.
Masę wyłożyć na przygotowany spód. Piec ok. godziny, po upieczeniu zostawić na kilka minut w wyłączonym piekarniku. Potem wyjąć i ostudzić. Pozostałe ciastka przekroić na pół i poukładać na sztorc na wierzchu sernika.. Smacznego :)