Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty ,mięciutki, zawsze wychodzi! Pyszny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, dodac powoli olej żółtka i proszek do pieczenia.
Ubijać około 5 minut na koniec dodać mąkę i delikatnie wymieszać.
Gotowe ciasto wylać na dużą blaszkę wyłożona papierem do pieczenia piec 30-35 minut