Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty ,mięciutki, zawsze wychodzi! Pyszny.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 193
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 309
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 193
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 309
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, dodac powoli olej żółtka i proszek do pieczenia.
Ubijać około 5 minut na koniec dodać mąkę i delikatnie wymieszać.
Gotowe ciasto wylać na dużą blaszkę wyłożona papierem do pieczenia piec 30-35 minut