Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 901
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 406
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 162
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2415
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 901
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 406
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 162
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 2415
Składniki
biszkopt białka oddzielić,ubić na sztywno.Dodawać po kolei po łyżce wody,potem po jednym żółtku, cukier waniliowy, cukier oraz mąkę z proszkiem.Upiec ciasto w 180 stopni 45 minut.W tym czasie obrać jabłka i udusić.Gdy się rozpadną wyłączyć gaz i dodać suchą galaretkę,wymieszać,wystudzić.
Wystudzone ciasto przekroić na jedną część ,rozsmarować przestygnięte jabłka.Na jabłka ubitą ze śmietanfixem i cukrem pudrem śmietanę,przykryć drugą częścią ciasta,polać polewą.