Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam te ciasto na swoje ur.i gościom bardzo smakowało.
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8650
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 173
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2653
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 106
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17675
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8650
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 173
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2653
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 106
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17675
Składniki
Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu ale w trakcie gotowania mleka dodać 100g.wiórków kokosowych.Ugotowany budyń z wiórk.kokos.ostudzić.
Na patelni rozgrzać trochę masła i zrumienić resztę wiór.kokos.
W misce dobrze rozetrzeć masło,tak by nie było grudek.
Ostudzony budyń zmiksować i dodawać do niego utarte masło i dobrze wymieszać.
Na ostudzony biszkopt wyłożyć masę budyniowo-kokosową i posypać zrumienionymi wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki na 2 godz.