Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam te ciasto na swoje ur.i gościom bardzo smakowało.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 531
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10755
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13476
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2734
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 531
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10755
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13476
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2734
Składniki
Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu ale w trakcie gotowania mleka dodać 100g.wiórków kokosowych.Ugotowany budyń z wiórk.kokos.ostudzić.
Na patelni rozgrzać trochę masła i zrumienić resztę wiór.kokos.
W misce dobrze rozetrzeć masło,tak by nie było grudek.
Ostudzony budyń zmiksować i dodawać do niego utarte masło i dobrze wymieszać.
Na ostudzony biszkopt wyłożyć masę budyniowo-kokosową i posypać zrumienionymi wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki na 2 godz.