Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla dorosłych ,rozpływa się w ustach,alkohol zaostrzył smak. ciasta.Serdecznie polecam:)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3085
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3085
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Składniki
Wiórki,cukier i grysik zalać alkoholem i zostawić na 24godz. Upiec biszkopt,zimny przekroić wzdłuż na pół,najlepiej zrobić to na drugi dzień po upieczeniu. Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce mieszanki kokosowo-grysikowej i cały czas ucierać.Na końcu dać kakao i jeszcze raz utrzeć. Na spód biszkoptu rozsmarować dżem,na to wyłożyć masę i przykryć drugą polową biszkoptu. Polać po wierzchu polewą ( masło rozpuścić z cukrem,kakao i wodą,zagotować) Posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!