Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla dorosłych ,rozpływa się w ustach,alkohol zaostrzył smak. ciasta.Serdecznie polecam:)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Wiórki,cukier i grysik zalać alkoholem i zostawić na 24godz. Upiec biszkopt,zimny przekroić wzdłuż na pół,najlepiej zrobić to na drugi dzień po upieczeniu. Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce mieszanki kokosowo-grysikowej i cały czas ucierać.Na końcu dać kakao i jeszcze raz utrzeć. Na spód biszkoptu rozsmarować dżem,na to wyłożyć masę i przykryć drugą polową biszkoptu. Polać po wierzchu polewą ( masło rozpuścić z cukrem,kakao i wodą,zagotować) Posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!