Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla dorosłych ,rozpływa się w ustach,alkohol zaostrzył smak. ciasta.Serdecznie polecam:)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10555
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4604
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424481
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10555
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4604
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424481
Składniki
Wiórki,cukier i grysik zalać alkoholem i zostawić na 24godz. Upiec biszkopt,zimny przekroić wzdłuż na pół,najlepiej zrobić to na drugi dzień po upieczeniu. Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce mieszanki kokosowo-grysikowej i cały czas ucierać.Na końcu dać kakao i jeszcze raz utrzeć. Na spód biszkoptu rozsmarować dżem,na to wyłożyć masę i przykryć drugą polową biszkoptu. Polać po wierzchu polewą ( masło rozpuścić z cukrem,kakao i wodą,zagotować) Posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!