Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla dorosłych ,rozpływa się w ustach,alkohol zaostrzył smak. ciasta.Serdecznie polecam:)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Wiórki,cukier i grysik zalać alkoholem i zostawić na 24godz. Upiec biszkopt,zimny przekroić wzdłuż na pół,najlepiej zrobić to na drugi dzień po upieczeniu. Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce mieszanki kokosowo-grysikowej i cały czas ucierać.Na końcu dać kakao i jeszcze raz utrzeć. Na spód biszkoptu rozsmarować dżem,na to wyłożyć masę i przykryć drugą polową biszkoptu. Polać po wierzchu polewą ( masło rozpuścić z cukrem,kakao i wodą,zagotować) Posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!