Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki deser, bez pieczenia i bez zbędnych nerwów. Gwarantuję, ze zachwyci każdego!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 912
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 523
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 912
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 523
Składniki
Zaczynamy od zrobienia kremu waniliowego. Do garnka wlewamy 300 ml mleka i zagotowujemy. W pozostałych 200 ml rozpuszczamy budyń i dodajemy do gotującego się mleka. Zmniejszamy ogień i mieszamy tak aby nie było grudek, do zagotowania i zgęstnienia. Zestawiamy z gazu do całkowitego wystudzenia. Kiedy budyń będzie zimny, ucieramy mikserem miękkie masło z cukrem pudrem i dodajemy po łyżce zimny budyń. Spody do babeczek ponczujemy gorzką herbatą. Krem przekładamy do szprycy cukierniczej i dekorujemy nim babeczki. Na krem układamy owoce i wkładamy do lodówki na krótką chwilę. Spody do babeczek ponczujemy gorzką herbatą. Krem przekładamy do szprycy cukierniczej i dekorujemy nim babeczki. Na krem układamy owoce i wkładamy do lodówki na krótką chwilę.